ARC Academy обяви конкурс за стипендии

ARC Academy обяви конкурс на тема „Как ще превърна хобито си в бизнес“. Това съобщават от образователната платформа, която отваря врати тази есен.

ARC Academy обяви конкурс за стипендии

Възможност за стипендии

Желаещите да се включат в надпреварата трябва да разкажат за хобито си и как ще създадат реален продукт или услуга. Също така, кои ще са потребителите и партньорите им и как ще стигнат до тях. Как ще се казва брандът и с кои брандове ще се конкурира.

Идеята може да бъде представена в презентация, видео или подробен проект.

Представянето следва да бъде изпратено на branding@arc.academy  или по пощата на адрес: София 1124, ж.к. „Яворов“, ул. „Мизия“ 23, ARC Academy.

Краен срок за кандидатстване – 24 юни 2019 г.

Авторите на петте най-вдъхновяващи идеи ще получат стипендия в размер на 50% от таксата за магистърската програма „Реклама и бранд мениджмънт“. Тя е създадена съвместно със Saatchi&Saatchi и Висше училище по мениджмънт. Стипендиите се предоставят от ЕКОНТ.

ARC Academy

Първата по рода си творческа академия ARC Academy предстои да отвори врати тази есен. Обучението ще се фокусира върху развитието на уменията и креативния потенциал на младите, за да започнат работа в сферата на Основите на дигиталните изкуства (Digital Arts Fundamentals), гейминга (game development), изграждането на брандове (brand building), създаването на филми (film production) и пространствения дизайн (space design).

Основната програма Основи на дигиталните изкуства и има за цел да подготви студентите за широкия спектър от креативни програми, които академията предлага. Обучението включва основните инструменти и софтуер, които студентите трябва да се познават за успешен старт на кариера в дигиталните изкуства.

  • В дисциплината „Гейминг“ ще се изучават дизайн на игри, анимация и др.
  • В „Реклама и бранд мениджмънт“ (Brand Building) студентите ще имат възможност да научат повече за поведението на потребителите, изграждането на марки, маркетинговите стратегии и дигиталния маркетинг.
  • Школата предвижда и обучение в области като „Създаване на филми“ (Film Production) и „Пространствен дизайн“ (Space Design).

Академията си партнира с редица компании от съответните области, които ще дадат възможност на студентите да участват в съвместни проекти и ще осигуряват стипендии и модерна материална база.

Още информация за ИТ обучения и преквалификация