Bosch ECS Career Camp Vol.3 набира кандидати

Bosch ECS Career Camp Vol.3, безплатна инженерна академия на Bosch Инженеринг Център София набира кандидати за обучение на софтуерни инженери.

Безплатна инженерна академия на Bosch набира кандидати След изключително успешни две издания сега стартира записването за Bosch ECS Career Camp Vol.3. Третото издание на академията съчетава придобиването на знания и приложни технически умения за работа по проекти за цялостни решения, свързани с мобилността.

Програмата дава възможност за бързо натрупване на теоретичен и практически опит за работа с продукти като системи за автономно шофиране, инструментални клъстъри, интелигентни дисплеи. Участниците добивта знания и за централни компютри за автомобили, електрически велосипеди, камери и Computer vision, системи за автоматизирано паркиране, проекти за дигитализация и други.

Курсовете за обучение в Bosch ECS Career Camp Vol.3 са структурирани в четири направления:

  • C++ Application Programming for Automotive
  • Embedded C Programming for Automotive
  • Testing for Automotive
  • Systems and Requirements Engineering

Курсовете включват теоретични обучения, примери от реални проекти и практически упражнения.

Всеки модул на курса надгражда знанията от предходния и дава възможност за придобиване на задълбочени знания за софтуерните алгоритми, стандартите, процесите и инструментите, необходими за придобиването на квалификация за работа по проекти за цялостни решения, свързани с мобилността.

Bosch ECS Career Camp е подходящ за младежи, които се стремят към успешен старт на своята кариера в разработването на най-съвременните софтуерни технологии за мобилността. Програмата е отворена и за любопитни и креативни хора, които искат да открият нови кариерни възможности и да придобият знания в сферата на автомобилните софтуерни технологии, както и за студенти, завършващи или изучаващи информатика, компютърни науки или софтуерно инженерство.

Как да участвате

Кандидатстването за третото издание на Bosch ECS Career Camp е отворено до 17 ноември 2023.

Само предварително одобрени кандидати ще получат техническа задача, посочват организаторите.

Обучителните програми за всички одобрени кандидати започват през януари 2024. Учебният процес включва занимания онлайн по 2 часа дневно. Част от практическите занятия и неформални срещи, които се организират за участниците, може да се проведат на живо в новия модерен офис на Центъра.

Академията предлага на одобрените кандидати възможност да се потопят във вълнуващия свят на автоматизираното шофиране, свързаността, електрическата мобилност и изкуствения интелект. Тя превежда своите участници стъпка по стъпка и през фазите и процесите на разработването и тестването на софтуер за автомобили.

Успешно завършилите Bosch ECS Career Camp получават възможността да станат част от екипа на Бош Инженеринг Център София.

Bosch ECS Career Camp

Над 15 доказани професионалисти от Центъра подготвят младите специалисти и им предават своите знания и опит. За 2 години от откриването на инженерната академия в нея са получили знания и умения над 50 млади таланти. Пред тях се отвориха врати и за успешен старт и кариера в автомобилния софтуер.