Стартира второ издание на Java Академията на Manpower и Amadeus

Стартира второ издание на Java aкадемията на Amadeus в партньорство с Manpower.

Стартира второ издание на Java Академията на Manpower и Amadeus

Обучението започва на 1 ноември и ще продължи 3 месеца. То е безплатно за участниците, а крайната цел е най-успешните от тях да се присъединят към екипа на Amadeus Sofia.

Основното изискване за всички кандидати е да имат изявен интерес към Java програмирането и основни познания в компютърния език. Отличното владеене на английски език е задължително. Завършено образование или курс в сферата на информационните технологии се считат за предимство.

По време на 3-месечния курс курсистите ще се превърнат в пълноценен екип, в който ще разработват високотехнологични софтуерни решения. Участниците в академията ще научат за всички фази от разработването и имплементирането на софтуер и софтуерни процеси.

Как да участвате

Ако имате интерес да кандидатствате, следва да изпратите своята автобиография на iteam@manpower.bg

Краен срок: 22 октомври.

Java aкадемия

Проектът „Java академия“ има за цел да даде възможност на талантите без или с малък опит в IT сектора за бърз кариерен старт.

„По време на 3-месечния курс имах възможност да бъда част от екип от професионалисти, които не само разбират от работата си, но и са много добри ментори. Всяко взаимодействие с колегите от Amadeus по време на академията беше полезно. Научих много за различните проекти, културата и работната атмосфера”, казва Михаил Милев, който в момента работи като Junior Software Developer в компанията.

Първото издание на обучението завърши през пролетта на 2022 г. Всички участници получиха  възможност да се включат в платената стажантска програма на Amadeus, която автоматично може да премине в постоянен трудов договор.

Подробности за други ИТ обучения