Стартира пре-акселератор за развитие на предприемачески идеи

Стартира пре-акселератор за развитие на предприемачески идеи.  Това съобщават организаторите от Startup Factory, стейкхолдър на eSkills For Future. Инициативата ще се провежда онлайн от 5 февруари.

“Стартирай бизнес в променящия се свят”

Стартира пре-акселератор за развитие на предприемачески идеи е предназначен за млади хора, които искат да стартират своите стартъп идеи. Участниците ще могат да се запознаят с експерти и да се свържат с други съмишленици, които могат да се превърнат в техни партньори.

Лекторите в програмата са действащи предприемачи, професионални експерти и новатори.

Програмата

Интензивната 8-седмична програма  включва широк спектър от теми като:

  • Дигитално предприемачество в променящия се свят
  • Маркетинг и Продажби за стартиращи компании
  • Бизнес планиране
  • Правни аспекти при стартиране на бизнес
  • Креативност при комуникиране на проекта.
  • Предприемачество в контекста на преход към зелена и устойчива икономика.
  • Децентрализираните технологии и бъдещето на интернет

Как да участвате

В пре-акселератора могат да се включат студенти или учащи с идеи за бизнес начинания и да ползват 50% отстъпка от таксата за участие. Те ще получат уникална перспектива и адекватни съвременни умения, които няма да намерят в университетската класна стая.

Желаещите могат да се регистрират на линка .

Startup Factory

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в цялата страна. Екипът организира множество обучения и тематични събития, като за пръв път предлага цялостна пре-акселераторска програма, включваща всички аспекти от валидирането и развитието на бизнес идеята.

Още информация за сходни инициативи