Upskill Salesforce Commerce Cloud (SFCC) на Телерик Академия с нов прием

Upskill Salesforce Commerce Cloud (SFCC) на Телерик Академия отново отваря прием за подготовка Salesforce технологични кадри. Това е второ издание на единствената у нас и Европа, Близкия изток и Африка (ЕМЕА) програма. която надгражда безплатно уменията на програмисти. Upskill Salesforce Commerce Cloud (SFCC) дава възможност на участниците да се включат в сектор за милиарди.

Upskill Salesforce Commerce Cloud (SFCC)

Upskill Salesforce Commerce Cloud (SFCC) на Телерик с нов прием   Upskill Salesforce Commerce Cloud (SFCC) предоставя безплатна практическа подготовка за кариера в e-commerce сектора. Програмата е създадена съвместно с водещи Salesforce компании /Merkle (доскоро Isobar), AIOPS Group, Tryzens, C4 Nexus, Accenture и ZaUtre/, които обединяват сили за подготовката на следващата вълна технологични e-commerce специалисти и покриват таксата за тяхното обучение.

Приемът

във второто издание на 3-месечната програма Upskill Salesforce Commerce Cloud е отворен до 3 април. След 3-месечната програма, финансирана от компаниите-партньори, участниците ще са част от трансформацията на България в световен хъб за милиарди.

Лекциите се провеждат 2-3 вечери седмично онлайн. Обучението е подходящо за фронт-, бек-енд и уеб разработчици и студенти с опит в ООП, които искат да надградят уменията си. В програмата могат да се включат и наложени инженери, които искат да се отличат на пазара на труда с уникални познания и да открият нови кариерни предизвикателства в добре платена и защитена за бъдещето сфера със сигурен растеж.

Второто издание на Upskill програмата среща желаещите да бъдат от част от e-commerce сектора с опитни практици, изготвящи решения за глобални компании като Аdidas, Clarins, Disney, IKEA.  Програмата комбинира практика, работа по реални проекти, менторство от водещи експерти и сесии с практически съвети за успешно кариерно развитие и бързо израстване в сектора. След края на обучението курсистите ще имат възможност да продължат професионалния си път в компания-партньор.

Защо технологична кариера в e-commerce?

На 8 февруари Огнян Астраджиев, водещ лектор в Upskill SFCC програмата, ще разкаже повече за кариерните възможности, които безплатното предоставя.

Събитието е с предварителна регистрация.

Кариера с бъдеще

Очакванията са онлайн търговията да расте с поне 20% годишно. Прогнозите за бъдещето на сектора оформят страната ни като глобален лидер за SFCC технологията и откриват нови кариерни перспективи пред специалистите, които изберат този професионален път.

Фокусът в обучението е платформата Salesforce Commerce Cloud. Тя е сред водещите в сектора заради гъвкавостта, възможностите за персонализация, интеграция и правилния набор от технологии. Платформата е интересна и за разработчиците, тъй като им дава свободата  да създават големи и предизвикателни решения.

Пред хората, които завършат Upskill обучението, ще се разкрият множество възможности за развитие, включително и в различни роли.

За Телерик Академия

Телерик Академия e водещата образователна организация в България за летящ кариерен старт и успешна реализация в ИТ. Обученията в Телерик Академия подпомагат кариерния старт на младши талант с програмите на Telerik Academy Alpha, кариерното развитие на професионалисти с опит с курсовете на Telerik Academy Upskill, както и растежа и успеха на ИТ компаниите у нас.

Създадена през 2009 г. от основателите на Telerik и с общност от над 140 хил. души, Телерик Академия е една от най-успешните образователни организации в България.

Още новини за ИТ обучения