Записването за LEARN FROM THE MASTERS 2018

Записването за LEARN FROM THE MASTERS 2018 започна

Записването за LEARN FROM THE MASTERS 2018 , безплатната образователна инициатива на Мусала Софт, започна.

LEARN FROM THE MASTERS 2018

Learn from the masters е мастърклас, базиран на дългогодишния опит на Мусала Софт в обучението и развиването на ИТ таланти. Курсът е предназначен за хора, които планират дългосрочна кариера в областта на информационните технологии.

Програмата предоставя необходимата стабилна основа и възможности за широк спектър от технологично, професионално и личностно развитие в ИТ. Майсторският клас успешно комбинира теоретични знания и практически примери с конкретни технологии.

Курсът е подходящ за студенти от технически специалности, които са в последните години на своето обучение. Също така и за специалисти, завършили кратки курсове по програмиране. За удобство на курсистите, занятията ще се провеждат извън работно време и през уикендите.

Програмата включва обучение по езиците C, C++, C# и Java. Тя има за цел да даде стабилна широка основа за развитие в сферата на софтуерните технологии.

Успешно приключилите курса ще получат сертификати, а на подходящите кандидати ще бъде предложено да се присъединят към екипа на Мусала Софт.

Как да участвате?

Приемането на кандидатури Learn from the masters 2018 вече е активно.

Всеки, който проявява интерес, следва да заяви това на masters@musala.com .

Записването за обученията ще продължи до 31 август 2018 г.

Курсът ще започне в средата на септември 2018 г. и ще продължи до януари 2019 г.

Всички, подали кандидатури, ще бъдат поканени на информационна среща и ще преминат тест за определяне на нивото. Финалистите в подбора ще трябва да се явят и на техническо интервю.

Лектори в обученията ще бъдат доказани външни експерти в обучението по програмиране и опитни специалисти от екипа на Мусала Софт.

Мусала Софт ще се свърже с всеки, проявил интерес и попълнил регистрационна форма за Learn from the Masters 2018, за да избере участниците в програмата.

Детайли за подобни ИТ обучения ТУК