Безплатни работилници по програмиране в Телерик Академия през март

Безплатни работилници по програмиране за начинаещи ще се проведат през март. Новината е от Телерик Академия, стейкхолдър на eSkills for Future.

Работилници по Java и .NET

Безплатни работилници по програмиране в Телерик Академия през март

Водещата образователна организация за успешна реализация в ИТ организира през март 2019  стартира безплатни работилници. Заниманията по програмиране ще са за начинаещи с едни от най-търсените технологии Java и .NET. В рамките на общо 8 вечерни занимания в обучителния център на Телерик Академия участниците ще усвоят основите на програмирането. Също така  ще се подготвят за кандидатстване в Telerik Academy Alpha – 6-месечна програма за кариерен старт в ИТ.

Как да се запишеш?

Работилниците са отворени за всички желаещи.

Необходима е предварителна регистрация за заниманията с фокус върху Java, .NET и Quality Assurance (осигуряване качеството на софтуера).

От участниците не се изисква предишен опит или познания по програмиране. Те ще разполагат с подбрани въвеждащи материали и практически задачи, с които да се подготвят самостоятелно вкъщи преди всяка среща. По време на работилниците технологичните трейнъри на Телерик Академия ще отговарят на въпроси и подпомагат напредъка на участниците, за да навлязат те бързо и уверено в сферата на програмирането.

Работилниците ще се провеждат веднъж седмично от 19:00 ч. до 21:00 ч. в обучителния център на Телерик Академия в София. Участниците могат да избират между работилници с:

– Java на 13 и 20 март и 3 и 10 април 2019 г.

– .NET на 27 март, 9 и 23 април и 7 май 2019 г.

Практическите занимания служат като първа стъпка към професионална реализация в ИТ сектора. С тяхна помощ участниците ще натрупат необходимите умения и практика за успешно кандидатстване в една от програмите Telerik Academy Alpha с Java, .NET или Quality Assurance (QA). Приемът за тях е отворен до 15 април 2019 г.

Детайли за други ИТ събития следете тук