HackConf 2017

Третото издание на HackConf 2017 тази есен е с нови дати и място

Третото издание на HackConf 2017 тази есен е с нови дати и място. Това съобщават от Hack Bulgaria, стейкхолдър на eSkills For Future.

Конференцията ще се проведе на 30-ти септември и 1-ви октомври в Sofia Tech Park.

Билети за HackConf 2017

може да закупите от сайта на събитието, като опцията за ранна цена ще е налична до 15 юли.

Всеки пропуск осигурява:

  • – достъп до всички лекции и партньори с щанд на събитието
  • – lunch box за всеки от двата дни
  • – достъп до работилници
  • – тениска и торбичка с материали

Тъй като немалко хора вече са закупили билети за конференцията, организаторите уточняват, че пропуските ще важат за новите локация и дати. При невъзможност да присъствате, можете да се свържете с Hack Bulgaria,  за да уредите връщането им.

Поради смяната на датите до 30 юни се удължава и срокът за

предложения за лекции.

HackConf тази година е насочена към младши и старши разработчици, студенти и любители. Темата на конференцията ще е „Какво още имаме да учим като програмисти?”. Събитието традиционно събира около 1500 посетители, като основната цел на технологичната конференция е надграждане на знания. Тазгодишното издание ще се фокусира върху водещи ИТ теми и ще срещне участниците с някои от най-добрите разработчици в сектора.

HackBulgaria е школа по програмиране, която повече от 3 години организира безплатни и платени курсове, както и други образователни инициативи.

Школата е помогнала на близо 200 човека да започнат своята първа работа в ИТ сектора. Методът на преподаване е базиран на „обърнатата класна стая“, където се правят много упражнения, а теоретичните материали са за домашно.