HackAUBG 2.0 хакатон предстои в Благоевград

HackAUBG 2.0 хакатон предстои в Благоевград. Това съобщават от студентския клуб по високи технологии и предприемачество – The Hub, които са организатори на събитието.

HackAUBG 2.0 хакатон предстои в Благоевград

HackAUBG 2.0

Хакатонът е отворен за програмисти, дизайнери, предприемачи и ентусиасти напълно безплатно. HackAUBG 2.0 ще се състои в Благоевград, в Студентски център „Америка за България“ – Благоевград в периода 15-17 февруари 2019.

Отбори между 2-ма до 5-ма участници ще се състезават за челните места.

Екипите ще могат да разработват софтуерни и/или хардуерни проекти. Темите ще бъдат обявени в началото на самото събитие на 15 февруари.

Ако имате желание да се включите следва да се регистрирате на сайта.

Наградите

Наградният фонд за събитието е 6000 лева. Предвижда се отборът, класиран на първо мясти, да получи 3000 лева, вторият – 2000 лева, а третият – 1000 лева.

“Вярваме, че благодарение на HackAUBG 2.0 ще дадем старт на множество иновативни идеи и продукти, ще съберем на едно място съмишленици и приятели, създавайки и много нови запознанства по време на събитието”, споделят от The Hub.

Множество компании ще помагат с ноу-хау от техните най-добри разработчици и специалисти, които ще се включат като ментори.

Още информация за ИТ събития и възможности за преквалификация ТУК