Регистрирайте се Astea Conference: Practical Magic

Astea Conference: Practical Magic ще се проведе на ​18 май 2019 г. в Интер Експо Център. Технологичната конференция се организира за четвърта поредна година от Astea Solutions.

Astea Conference: Practical Magic

Регистрирайте се Astea Conference: Practical Magic

Тазгодишното издание е посветено на практическите тънкости във всички сфери, свързани с разработката на софтуер.

Какво представлява целият процес? Започва се от празен екран с нула реда код и благодарение на усилията на разработчици, бизнес анализатори, QA инженери, дизайнери, мениджъри, маркетинг експерти, DevOps специалисти и редица други хора, които работят в екип, компаниите достигат до продукт, който се използва от хиляди потребители. Какво е това, ако не магия, посочват организаторите.

Asteа Conference цели да обхване широк спектър теми – от философия на съзнанието до добри практики при внедряването на системи.

Регистрация

Astea Conference: Practical Magic ще се проведе на ​18 май.

Вземете своя безплатен билет от линка.

Водещ лектор на тазгодишното издание ще е ​д-р Преслав Наков, ст.н.с. I ст. в Qatar Computing Research Institute, HBKU. Той завършва докторантура в Калифорнийския университет в Бъркли и е носител на редица национални и международни награди и отличия. Сред тях са наградата за млад учен на RANLP’2011, както и на първата награда „Джон Атанасов“ на Президента на Република България.

Д-р Преслав Наков ще открие тазгодишното издание на ​Astea Conference с лекция на тема „Мъдростта на тълпата: В търсене на интелигентни отговори“. Темата е пряко свързана с интересите му в областта на компютърната лингвистика, борбата с „фалшивите новини“, проверката на факти и машинния превод.

Сред останалите лектори на събитието е Екатерина Михайлова. Тя ще представи лекция на тема „Bullshit magic ​– как злоупoтребяваме със статистика“. Ивайло Странджев ще разкрие специфични особености при машинното самообучение.

Събитието е насочено към IT професионалисти: разработчици, QA инженери, бизнес  анализатори, UX дизайнери, системни администратори и мениджъри. Очакваните посетители тази година са над 200.

Още информация за ИТ събития